11 juni 2014
19:00

Lohärads IF Blå

Referat: Enköping SK Grön/Svart - Lohärads IF Blå

Vi åkte till Enköping för borta match, den här matchen skulle egentligen ha spelats nu på lördag, men vi hade flyttat den redan i april månad, eftersom vi ska på cup i helgen.

När vi kommer till plan ca 20 minuter innan matchstart, så ser vi inga motståndare, men domaren kommer gående mot plan. Ringer deras ledare, som hade missat att matchen var ändrade. Inte kul att åka till Enköping och inte har några motsåndare, det är inte nästgårds precis. Men deras ledare lyckades få ihop ett lag, matchen blev nästan en timme försenad. Men hellre det än att vi skulle åka hem och inte ha spelat. Domaren var så schysst så han kunde stanna kvar.

Matchen började i högt tempo. Enköping som bara var 11 spelare när matchen startade, det kom 2 till sedan under matchen, började med att springa på allt. Hur skulle de orka tänkte man.

0-1, 6:e min. Skönt att vi tog ledningen tidigt i matchen. Efter ett klapp klapp spel på plan så hamnade bollen hos Robin på höger kanten, som nere vid höger kanten slår bollen inåt banan och där möter Gabbe, som skjuter den rätt upp i nättaket. Snyggt!

Vi hade bra rull inom laget under hela matchen i långa stunder, men vi är för ineffektiva sista tredjedelen av plan. Där måste vi bli bättre. Vi visade upp ett bättre tålamod än på länge inom laget.
Domaren hade lite högre nivå än vad som tillåts i andra matcher, men han gjorde en bra match.

Enköping pressade på sista 10 minuterna utan att lyckas. Skönt med seger med tanke på allt strul innan matchen.
Tack till Enköping som fick ihop lag, och tack till domaren för en bra match.

Extra plus till 4 stycken spelare som gör sin bästa match på länge.